New structures not saved

Post new topic   Reply to topic

View previous topic View next topic Go down

New structures not saved

Post by David on Mon Jan 09, 2017 12:10 am

I found that new structures built with a starter block are not saved.
To reproduce, I made a small change to the big ship and created 2 new structures near by. With the first I kept the start block and the second I removed that after placing some other blocks. Neither of these new structures was there when reloading the save but my changes to the big ship were. I lost all my work on my ship from this morning Neutral

David

Posts : 3
Join date : 2017-01-08

View user profile

Back to top Go down

Re: New structures not saved

Post by tsunamayo on Mon Jan 09, 2017 9:15 am

Arf really sorry for that, I wanted to separate the new block functionnality to the save / identity one because you might want to move the save block in other position in you ship after you started it. I did not save new build by default because during testing we constantly create new dummy build and it was cluttering the save folder, but maybe I will do the following :
* Ask for a name when using the starter block
* Leave an option to just start building without saving.

tsunamayo
Admin

Posts : 173
Join date : 2016-12-16

View user profile http://skywanderers.forumjap.com

Back to top Go down

Re: New structures not saved

Post by tsunamayo on Mon Jan 16, 2017 6:07 pm

Created an issue : link

tsunamayo
Admin

Posts : 173
Join date : 2016-12-16

View user profile http://skywanderers.forumjap.com

Back to top Go down

Re: New structures not saved

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

Post new topic   Reply to topic
 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum